Essentrics®

In augustus 2022 heb ik mijn Level 1-certificaat in Essentrics® gehaald. Van nature ben ik niet zo sportief – meestal zit ik de hele dag achter de computer – maar essentrics helpt me om mijn lichaam gezond en soepel te houden. Ik kan het iedereen aanraden.

Essentrics is een dynamisch stretch-programma, een full-body-work-out waarbij je je spieren verlengt en versterkt. Door essentrics krijg je meer bewegingsvrijheid, een rechte houding, word je bewust van je eigen lichaam en krijg je een heerlijke energieboost. Het is een fijne afwisseling tussen aangenaam en uitdagend. De muziek heeft daarbij een belangrijke ondersteunende rol – elke bewegingssequentie heeft een eigen mood en ritme. Check mijn speellijsten hier.

Let op: 13 januari is de laatste live les in Splendor, vanaf 3 maart pakken we de draad weer op.

In de komende maanden geef ik op de vrijdagochtend essentricsles in muziekclubhuis Splendor in Amsterdam (deur open om 08:50, aanvang les 09:00 uur). Je kunt je hiervoor opgeven in de kalender hieronder. Na afloop van de les kun je contant of per tikkie betalen. Neem je eigen matje mee en eventueel een fitness-elastiek en een kussentje/blok voor je eigen comfort. NB De ruimtes (grote of kleine zaal) zijn niet voorzien van een wandspiegel – de foto in de header is genomen in de studio van Universum tijdens een trainingsdag voor Level 2.

De tarieven zijn als volgt:

per persoon per lesVoor leden van Splendor*
Nieuw: groepsles online
(komt in kalender)
€ 5,00
Losse les€12,50€10,00
4 lessen per maand vooruitbetalen€10,00€ 8,00
proefles€ 7,50€ 7,50

* noteer je lidmaatschapsnummer in je reservering

€ 15,00 privéles (zoom of live) stuur een mail naar essentrics [@] charliecrooijmans.nl

Check hier de Algemene Voorwaarden

Loading

Check deze pagina als je meer wilt weten over essentrics en waar het vandaan komt.