Essentrics®

In augustus 2022 heb ik mijn Level 1-certificaat in Essentrics® gehaald. Van nature ben ik niet zo sportief – meestal zit ik de hele dag achter de computer – maar essentrics helpt me om mijn lichaam gezond en soepel te houden. Ik kan het iedereen aanraden.

Essentrics is een dynamisch stretch-programma, een full-body-work-out waarbij je je spieren verlengt en versterkt. Door essentrics krijg je meer bewegingsvrijheid, een rechte houding, word je bewust van je eigen lichaam en krijg je een heerlijke, positieve energieboost. En dat terwijl de oefeningen heel zacht en makkelijk te volgen zijn, maar je ook uitdagen. De muziek heeft daarbij een belangrijke ondersteunende rol – elke bewegingssequentie heeft een eigen track.

In de komende maanden geef ik op de vrijdagochtend essentricsles in muziekclubhuis Splendor in Amsterdam (deur open om 08:50, aanvang les 09:00 uur). Je kunt je hiervoor opgeven in de kalender hieronder. Na afloop van de les kun je contant of per tikkie betalen. Neem je eigen matje mee en eventueel een fitness-elastiek en een kussentje/blok voor je eigen comfort.

De tarieven zijn als volgt:
€ 12,50 voor een losse les
€ 10,00 per les als je een maand vooruit boekt
€ 7,50 voor een proefles
€ 25,00 privéles (zoom of live)

Check hier de Algemene Voorwaarden

Loading

Check deze pagina als je meer wilt weten over essentrics en waar het vandaan komt.