Podcast

Partij voor de Dieren – Gemeente Utrecht

Mijn oud-collega Maarten van Heuven (Vrije Geluiden) heeft me ingeschakeld om een podcastserie te maken waarin de kandidaten van de Partij voor de Dieren Gemeente Utrecht zichzelf voorstellen – in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Een superleuke opdracht, niet alleen omdat ik een PvdD-stemmer ben, maar ook omdat Maarten vroeg of ik de host wilde zijn. Dat was iets nieuws voor mij, dus dat wilde ik wel proberen. Ik heb zes gesprekken gevoerd met de kandidaten over hoe ze bepaalde dingen aanpakken en waar ze voor staan. Zie hier op de site van de PvdD Gemeente Utrecht alle afleveringen.

Losgezongen

Losgezongen is een 10-delige podcastserie van de Wim de Monchy Academie. Muzikanten uit allerlei windstreken van Nederland zoeken hun eigen weg in muziekeducatie- en participatie. Muzikante en workshopleider Maite van der Marel ging elke week met een muzikant in gesprek over wie zij zijn, hoe zij werken, wat hen drijft en hoe muziek van waarde is voor de Nederlandse maatschappij.

Losgezongen is mogelijk gemaakt door stichting Wim de Monchy en stichting Akoesticum. Interview en productie – Maite van der Marel; editor – Charlie Crooijmans; eindredactie – Ninja Kors; muziek – Jos Netto.