Audio

Podcasts

Na drie jaar hebben Aad van Nieuwkerk, Karin Klooster en ik onze podcast over het Hammondorgel voltooid en gelanceerd. Voor de VPRO deed ik research en redactie voor de podcast Latin Impact met Nina Jurna over liederen uit Zuid-Amerika in de sociaal-politieke context. Voor Partij voor de Dieren heb ik in 2022 een serie podcasts gemaakt om de kandidaten van Gemeente Utrecht beter te leren kennen. Voor de podcast Losgezongen over een alternatieve manier van lesgeven, heb ik de techniek gedaan. Check hier de podcasts.

Radio Wira Wiri on Mentza

Op verzoek van mijn vrienden in Rajasthan heb ik meegewerkt aan het promoten van de audio-app Mentza. Van februari tot en met juli voerde ik één keer in de maand een gesprek van 20 à 25 minuten met een gast. We spraken over muziek uit verschillende culturen, de context van de muziek, de muziekindustrie, herwaardering van traditionele muziek en het ontdekken van nieuwe muziek. Mentza is ontwikkeld in India en de voertaal is Engels. Kijk hier wie mijn gasten waren met een link naar de gesprekken.

Radio Wira Wiri

In juli 2020 ben ik begonnen met Radio Wira Wiri op het dj-platform Mixcloud, een eclectische radioshow van ongeveer 1 uur, 1 keer in de maand. Check hier alle afleveringen